Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013






ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 2½ φλιτζάνια αλεύρι
  • Κρόκους από 3 αυγά
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 200 γρ. κουβερτούρα
  • 1 φλιτζάνι Βιτάμ
  • 2 κουταλάκια ελαιόλαδο
  • 2 κουταλάκια Γκραν Μαρνιέ
  • 1 φακελάκι Alsa Βανιλέτα  
  •        
  •  

Ξεκινάμε!

  • 1 Χτύπα στο μίξερ το Βιτάμ
    με τη ζάχαρη, ώσπου να ασπρίσει το μείγμα, και πρόσθεσε τους κρόκους, την Alsa Βανιλέτα, το λικέρ και το αλεύρι, ζυμώνοντας με το χέρι ώστε στο τέλος να κρατάς μια μαλακή ζύμη.
  • 2 Φτιάξε μικρά μπισκότα σε σχήμα καρδιάς (ειδικά φορμάκια θα σε βοηθήσουν), τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήσ’ τα για 10-12 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
  • 3 Ενώ τα μπισκότα καρδιές κρυώνουν, εσύ ετοίμασε τη σοκολάτα τους. Βάλε την κουβερτούρα σε κομμάτια και το ελαιόλαδο
    σε μπαιν μαρί, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
  • 4 Ακούμπησε ένα-ένα τα μπισκότα σε ένα πιρούνι, βάφτισέ τα στη σοκολάτα και βγάζοντάς τα άφησε να στραγγίξουν πάνω στο πιρούνι.
  • 5 Τοποθέτησε τα σοκολατένια μπισκότα καρδιές σε ένα δίσκο καλυμμένο με λαδόκολλα για να μπορείς να τα προσφέρεις!
Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου