ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
Σιγουρέψου ότι έχεις:
- 2½ φλιτζάνια αλεύρι
- Κρόκους από 3 αυγά
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 1 φλιτζάνι Βιτάμ
- 2 κουταλάκια ελαιόλαδο
- 2 κουταλάκια Γκραν Μαρνιέ
- 1 φακελάκι Alsa Βανιλέτα
Ξεκινάμε!
- 1 Χτύπα στο μίξερ το
Βιτάμ
- 2 Φτιάξε μικρά μπισκότα σε σχήμα καρδιάς (ειδικά φορμάκια θα σε βοηθήσουν), τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήσ’ τα για 10-12 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
- 3 Ενώ τα μπισκότα καρδιές κρυώνουν, εσύ ετοίμασε τη σοκολάτα τους. Βάλε την κουβερτούρα σε κομμάτια και το
ελαιόλαδο
- 4 Ακούμπησε ένα-ένα τα μπισκότα σε ένα πιρούνι, βάφτισέ τα στη σοκολάτα και βγάζοντάς τα άφησε να στραγγίξουν πάνω στο πιρούνι.
- 5 Τοποθέτησε τα σοκολατένια μπισκότα καρδιές σε ένα δίσκο καλυμμένο με λαδόκολλα για να μπορείς να τα προσφέρεις!
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου